Acasă Editorial Iulian Bărăscu, băiatul modest de la ţară, şi dispensarul de la Poboru

Iulian Bărăscu, băiatul modest de la ţară, şi dispensarul de la Poboru

893

N-avea nici un fir de păr alb când a venit prima oară în primăria de acasă, de la Poboru. Nici nu ştia cât o să rămână pe acolo. Timpul a trecut, iar cetăţenii l-au validat de multe ori, din patru în patru ani. Astăzi, este unul dintre cei mai buni primari din Olt, pentru că faptele sunt de partea sa. Ultima investiţie, cea la care ţine în mod deosebit, este proiectul dispensarului uman din comună. Va prinde contur repede, vor urma şi alte proiecte. Cu emoţie în rânduri, într-o trecere în revistă, Iulian Bărăscu, primarul de la Poboru, descrie ce mai rămâne de făcut în comuna în care s-a născut şi unde vrea să lase cât mai multe lucruri bune pentru oamenii buni de aici.

„Întotdeauna mi-a plăcut să mă consider, UN BĂIAT MODEST DE LA ȚARĂ…
Acest băiat, modest de la țară, de când a venit la primărie, nu a făcut altceva decât să-și respecte promisiunile și de a lăsa multe lucruri necesare comunității, finalizate!
După multe altele, acum a venit rândul DISPENSARULUI UMAN, o clădire modernă, dotată cu tot ceea ce este necesar pentru servicii medicale de calitate.
Urmează peste câteva zile semnarea la Ministerul Dezvoltării a contractului de asfaltare a drumului cel vechi ce face legătura între satele Seaca și Cornatelu, str. Pinilor și str. Bisericii!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.