Acasă Editorial Gabriel Dima Buliteanu. Proiectul, unui om de AUR!

Gabriel Dima Buliteanu. Proiectul, unui om de AUR!

683

Uităm să traim în fiecare zi românește, ne amintim de rolul ființei naționale doar atunci când e un meci de fotbal sau când în piața mare politicienii, licurici ai momentului, bagă polonicul în tuciul cu fasole pentru a-i servi, cu ciolanul de rigoare, pe contribuabilii cetății.
A gândi și a simți românește, tinde să fie acum, în preajma Zilei Naționale, o modă, una trecătoare, ca o haină de sezon peste care pun ai noștri, ceva patriotism, că așa se poartă.
În acest peisaj al fatalității, al destinului rătăcitor, în Slatina, există un Român Adevărat, care știe să fie român, mai mult decât cei aflați în folosința ideii de apartenență la acest popor, într-un fel natural. Pentru ca așa gândește, așa simte, și așa acționează.
Gabriel Dima Buliteanu, omul cu un proiect de AUR, pentru Slatina și slătineni, înainte de a fi un vizionar, are la purtător, dimensiunea corectă a rolului și locului celui care știe, ce și cum trebuie făcut.
Nu se sfiește să declare apartenența la Românism, când unii spun acestui sentiment, criticând măiestos naționalismul. Poate e mai bine a fi naționalist, decât pasiv la starea de fapt a unei societăți aflată la cumpăna dintre ideologii.
Gabriel Dima Buliteanu, nu caută la malul mării, izvorul apei care vine de la munte. Are capacitatea să construiască, știind că primele picături vin de undeva de pe creste, considerând legea firii, doar o stare de fapt, una ce ar ține de normalitate.
Pentru cei aflați acum in prag de 1 decembrie, în crize de repede românești, aici pe plan local, Gabriel Dima Buliteanu, e omul pe care îl poți găsi în preajma ta, doar să vrei și să ai curajul de a crede că poți gândi doar prin mintea ta, fără să mai ceri voie la partidele mainstream, unde istoria, după ce le-a consumat atâtea încercări, se pregătește să le trimită în coșul de reciclare al cauzelor pierdute.
Pentru Slatina și slătineni, Gabriel Dima Buliteanu, este un reper aflat la îndemână. Ramane doar ca cetățeanul să vrea să iasă din starea de prizonierat și să își ceară, ca acum 33 de ani, rația de libertate.
De 1 decembrie 2023, spunând La mulți ani, România!, poți asocia ideea de un nou început, cu un om care deține la purtător, un proiect de AUR pentru Slatina și slătineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.