Acasă Actualitate Ăştia s-or ţine de cuvânt? Cică, se face Autostrada Craiova-Slatina-Piteşti

Ăştia s-or ţine de cuvânt? Cică, se face Autostrada Craiova-Slatina-Piteşti

335

În şedinţa de astăzi, 14 septembrie 2016,  pe masa premierului tehnocrat Dacian Cioloş, care conduce un guvern tehnocrat, se află Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentului strategic „Master Planul General de Transport al României”. Un document de o importanţă majoră, deoarece se află un punct important în cuprinsul său: proiectul construirii Autostrăzii Craiova-Slatina-Piteşti.

Faimoasa autostradă fusese promisă şi acum patru ani, în campania electorală pentru parlamentare. Acum, tehnocraţii promit şi ei realizarea acestui proiect major în care este inclus şi municipiul Slatina. Realizarea obiectivului scoate din buzunarul ţării 899.41 miliaone de euro. Autostrada va avea o lungime de 124.30 km şi perioada de construirea a acesteia este de trei ani – 2017-2020

Rămâne de văzut dacă România va mai avea un guvern tehnocrat după alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, care să ducă proiectul la bun sfârşit. Dacă nu, înseamnă că actualul guvern nu se află decât într-o campanie lectorală fără un final concret, iar autostrada nu va fi altceva decât o promisiune de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.