Acasă Economic Premierul Italiei, la Slatina!

Premierul Italiei, la Slatina!

814

Italienii de la Prysmian, cei ajutați de toată lumea – Guvernul României și Primăria Slatina, au reușit să finalizeze, cu succes, noua capacitate de producție de la ieșirea din Slatina, spre Milcov. Se lucrează la ultimele detalii, se udă și se tunde iarba, curățenie generală, retușuri nesemnificative, pe ici, pe colo.

Arhitectura industrială este o grozăvie. Un complex construit de la zero, dacă nu cumva și mai de jos. Spre sfârșitul lui septembrie, în jurul datei de 25, ar avea loc inaugurarea oficială a capacității de producție pentru sortimentul de cabluri destinat a fi produs de liderul mondial în domeniul electric și telecomunicații. Municipalitatea slătineană e mai la urmă, cu amenajarea drumului care duce spre stabiliment. Scade numărul de gropi, pentru că cele care există au început să se unească între ele. Însă, odată și odată se vor face. Niște mici neajunsuri la canalizare, dar.. nu asta este problema. Astăzi.

WCENTER 0XMKCBODBN Matteo Renzi candidato alle primarie del Pd al Palaolimpico di Torino, 21 ottobre 2012. ANSA / ALESSANDRO DI MARCOLa inaugurare e așteptat chiar premierul Italiei. Investiția de la Slatina e la nivelul semestrului II – 2016, cea mai mare făcută de o companie italiană în afara granițelor peninsulare. Argumente sunt, agenda lui Matteo Renzi e în actualizare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.