Acasă Politic Felicia Man prezintă: Ramona Oncescu, în Organizaţia de Femei a PSD Olt

Felicia Man prezintă: Ramona Oncescu, în Organizaţia de Femei a PSD Olt

1064

Organizaţia de Femei a PSD Olt a primit-o, în rândurile structurii, pe Ramona Oncescu, fostă co-preşedintă a femeilor liberale din Olt. Prezentarea noii-venite a fost făcută de preşedinta social-democratelor oltene, inspectorul şcolar general Felicia Man, care este convinsă că Oncescu vine cu o experienţa politică, acumulată până în prezent şi alături de care este sigură că va face o echipă bună, mai ales că este un an foarte important, un am electoral, în care implicarea femeilor este mult mai mare.
 
Din doua partide, într-unul…
Ramona Oncescu (fostă membră PNL – din aripa PDL), prezentă în conferinţa de presă, care a avut loc miercuri, 30 martie a.c, la sediul PSD Olt, a menţionat motivele pentru care a părăsit „marele PNL”: „politica de cancan” şi „politica pumnului în gură”, după cum a spus aceasta, printre altele. Onncescu a mai spus şi că vor mai fi plecări din PNL, deoarece, în PNL Olt există încă două partide:
„În PNL Olt există încă două partide în continuare. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care am plecat. Foştii membri PDL sunt marginalizaţi. Vedeţi foarte bine că din aripa fostului PDL sunt plecările. Sunt nemulţumiri şi tensiuni în continuare. Vor urma nişte alegeri parlamentare şi atunci, conducerea PNL trebuie să aibă suportul propriului partid şi nu poate miza pe ajutorul PDL şi mai bine se descotoroseşte de PDL. Încă nu s-au făcut listele, dar nu cred că se vor regăsi foarte mulţi foşti pedelişti pe liste. Am hotărât să vin în PSD deoarece doresc să-mi continui activitatea politică într-o echipă omogenă, care are proiecte viabile, proiecte realizabile. Îmi doresc să îl susţin pe domnul Emil Moţ la Primăria Slatina deoarece am văzut din activităţile dumnealui că nu spune doar vorbe, nu face promisiuni pe hârtie. Deja, prin acţiunile întreprinse, a demonstrat aceste lucru – fapte, nu vorbe. Îmi doresc ca activitatea mea politică să fie alături de nişte oameni care într-adevăr sunt alături, în permanenţă, de oameni, că despre asta este vorba în politică, până la urmă, despre oameni.”

Articolul 206
Felicia Man, preşedinta OFSD Olt, i-a urat bun-venit noii membre şi a menţionat că primul lucru pe care membrele social-democrate este să respecte Articolul 206 din Statutul PSD („Poate  deveni  membru al OFSD, orice femeie, membru al Partidului Social Democrat, care aderă la  organizaţie, militează pentru realizarea Programului politic  al  PSD şi îşi asumă  responsabilitatea participării active la viaţa organizaţiei”):
„Sunt convinsă că vine cu experienţa domniei-sale politică, acumulată până acum, alături de noi. Sunt convinsă că primul lucru pe care îl va respecta va fi articolul 206 din Statutul Partidului Social Democrat care spune că îşi asumă responsabilitatea participării active la viaţa organizaţiei şi sunt sigură că vom face o echipă foarte bună”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.