Acasă Politic La DIGI 24. Bălaşa, umilit de Moţ!

La DIGI 24. Bălaşa, umilit de Moţ!

2494

Miercuri, 30 martie a.c, postul de televiziune DIGI 24 a găzduit o dezbatere pe platforme electorale. Din zona Oltenia, au participat candidaţii la funcţia de primar al Slatinei: deputatul Emil Moţ (PSD) şi Marius Bălaşa, candidat PNL. Un Moţ degajat, jovial, un Bălaşa încruntat şi pus pe harţă. Emisiunea române memorabilă prin faptul că, la un moment dat, Emil Moţ i s-a adresat lui Marius cu apelativul „Andrei Iordache”. Imediat după această replică, Moţ a corectat, din mers, zâmbind, evident, iar Bălaşa a avut câteva secunde de imponderabilitate pe scaunul din platoul celor de la DIGI 24. Se pare că Moţ, fie ştie ceva, şi nu vrea să ne spună, în ceea ce îl priveşte pe candidatul PNL, fie nu-l vede pe Bălaşa candidat liberal la Primăria Slatina. Iată că, şi pe confruntare TV, una atât de clamată de Bălaşa, Moţ conduce în deplasare (e cunoscută afinitatea celor de la DIGI 24 pentru partea dreapta).

3 COMENTARII

  1. Imi reamintesc cu neplacere de o “ intalnire cu cetatenii” a Domnului MOTdin Campania Electorala precedenta. Multi cetateni i-au inmanat doleante scrise pe foi de hartie. Domnul MOT le lua cu “interes” si le baga in buzunar. I-am urmarit comportamentul de dupa terminarea intalnirii. Le-a aruncat la primul cos de gunoi ( de fapt era un tomberon ). Este interesant sa analizam si grimasele acestuia dupa ce impartea flori, in zeflemea, de 8 Martie. Recunosc ca l-am votat dar mana cu care am pus stampila mi-a devenit impracticabila . Sper sa ma ajute in recuperarea acesteia. Sub masca “ demofiliei transfigurate” a acestui politruc, sprijinit slugarnic dar interesat de majoritatea “ jurnalistilor”, zace de fapt dispretul fata de cetateni.

  2. Cred ca ati vazut alta emisiune, domnule Dorobantu, altfel nu imi explic titlul dumneavoastra! Mot a fost slab de tot. O sa postez astazi inregistrarea emisiunii, pentru a se convinge slatinenii. Nu trebuie ca cetatenii sa vada lucrurile prin ochelarii dumneavoastra, sa le prezentam lucrurile asa cum sunt, nu?

  3. Am văzut emisiunea si chiar daca ere filmat 2d,mi-am pus ochelari 3d să-i văd mai bine ,însă n-am văzut decât ceață și i-mi pun întrebarea….eu cu cine votez?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here