Acasă Politic Proiectul noului PNL. Liderii PRO România Olt, lângă președintele Știrbu

Proiectul noului PNL. Liderii PRO România Olt, lângă președintele Știrbu

398

Prima conferință a PNL Olt după alegerile de săptămâna trecută a adus în sediul central din Slatina, membri din echipa validată: președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, prim-vicepreședinții Marian Vasile și Daniel Tudor, președintele de la Slatina, Mario de Mezzo. Lângă aceștia s-au aflat din postura de membrii ai liberalismului de la Olt, președintele demisionar al PRO România județean, Tiberiu Pană, prim-vicepreședintele Vasile Popa și Florin Dorobanțu, vicepreședinte PRO România. Aceștia din urmă au demisionat din partidul devenit inexistent, după ce președintele Victor Ponta s-a alăturat echipei de consilieri a lui Marcel Ciolacu.
Președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, a ținut să le mulțumescă acestor noi veniți care au decis să facă parte din proiectul politic al PNL Olt. O multare semnificativă pe plan politic local, așezată în linia noului concept politic. Despre gestul său, Tiberiu Pană, fostul președinte al PRO România Olt, spune că a ales PNL pentru că aici vede implicare, iar reconstrucția propusă de Știrbu este un proiect politic de viitor.
Tot în cadrul acestei conferințe de presă, președintele PNL Olt, a reclamat aspecte care țin de politizarea învățământului prin acțiuni de răspândire a unor calendare în cancelaria Colegiului Ioniță Asan din Caracal.
Marian Vasile, prim-vicepreședinte PNL Olt, a ținut să precizeze legitimitatea actualei echipe de conducere, capacitatea acesteia de a reprezenta opoziția, starea de necesitate pentru o democrație consolidată.
Daniel Tudor, prim-vicepreședinte PNL Olt, a salutat decizia noilor colegi de a veni în PNL, iar asta în opinia acestuia arată semnale pozitive pentru anul electoral 2024.
Venirea noilor membrii în echipa Știrbu – Vasile – Tudor, este un eveniment politic rar în liberalismul oltean, cel care a fost până acum un bun furnizor de cadre pentru PSD.
În altă ordine de idei, președintele Știrbu, a confirmat prezența în evidențele partidului a senatorului Liviu Voiculescu, fostul președinte al PNL Olt, dar, în opinia sa, activitatea politică a acestuia este anticipată ca una ce va evolua spre alte orizonturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.