Acasă Actualitate Cum şi cui cedează Klaus Iohannis, „pas cu pas”, România? Un partid...

Cum şi cui cedează Klaus Iohannis, „pas cu pas”, România? Un partid vede altfel lucrurile

204

Desemnarea ca premier a lui Dacian Cioloş este una controversată şi ştiună de dinainte. Sub mantia albă a unui guvern tehnocrat, Partidul Noua Dreaptă consideră cu acest lucru „reprezintă o palmă dată suveranităţii şi independenţei României”.

„Fosta sa calitate de comisar european, poziţie din care a servit, cu prioritate, interesele agricole ale Franţei şi Germaniei, dar mai ales calitatea sa actuală de consilier special al preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker – acelaşi eurocrat care ne ameninţa cu tăierea fondurilor europene dacă nu primim de bună-voie imigranţi! -, ridică un semn serios de întrebare asupra loialităţii domnului Cioloş faţă de Statul Român. Neîncrederea noastră este legitimă şi este sporită şi de apartenenţa domnului Cioloş la organizaţia „Friends of Europe”, un ONG globalist de tip „think tank” al cărui sponsor principal este miliardarul George Soroş şi al cărui preşedinte este Étienne Davignon, fost preşedinte al Grupului Bilderberg şi actualmente membru în consiliul de Conducere al aceluiaşi Grup Bilderberg. Afiliarea domnului Cioloş la acestă organizaţie suprastatală ne îndreptăţeşte să afirmăm că este doar o interfaţă prin care UE şi FMI vor să-şi impună interesele economice şi politice în detrimentul românilor. Partidul Noua Dreaptă respinge cu fermitate ideea unui guvern format din „tehnocraţi” instruiţi de Comisia Europeană, Banca Mondială şi FMI, tehnocraţi care nu sunt aleşi prin vot şi nu au niciun ataşament faţă de Statul Român, care nu vor mai negocia măsurile economice cu FMI şi UE, ci le vor aplica direct, la ordinul acestora. Constatăm astăzi cu regret cum protestele zecilor de mii de români, susţinute şi de mii de membri şi simpatizanţi ai Partidului Noua Dreaptă, ca şi demisia mult aşteptată a premierului Victor Ponta, nu au adus niciun beneficiu real României. Nu numai că nu ne-am luat ţara înapoi, ci am înstrăinat-o şi mai mult, sub masca guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloş, o simplă marionetă în mâinile păpuşarilor de la Bruxelles. Iar Klaus Iohannis, prin astfel de numiri controversate, cedează PAS cu PAS şi bruma suveranitate care i-a mai rămas României.”, este punctul de vedere al PND.

Articolul precedentMarian-Jean Marinescu, apel la Comisia Europeană, pentru o nouă arhitectură a spaţiului aerian din Europa
Articolul următorInterviu cu MIHAI IOANA, primarul comunei Grădinari

2 COMENTARII

  1. …Organizat dupa principii pitagoreice.
    Logica, daca putem vorbi despre asa ceva, acestor PND-isti este de factura „vadimista”( Soros, organizatii secrete, xenofobie, etc…).
    Un discurs primitiv imbracat in hainele unui fals intelectualism.
    Un discurs de factura comunista : enunturi generale lipsite de orizont temporal. ( enunturi opace, fara referent dar deschise inteligibilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here