Acasă Economic Delta Aluminiu investește în tehnologie. Cu respect față de mediu, din grijă...

Delta Aluminiu investește în tehnologie. Cu respect față de mediu, din grijă pentru oameni

736
 
 
Una dintre cele mai solide companii de pe piața industrială slătineană, producător recunoscut la nivel național și internațional în domeniul subansamblelor pentru tâmplătia din aluminiu și nu numai, investește în continuu în noi capacități moderne de producție.
 
Vineri, 13 noiembrie, la sediul societății din Slatina va fi finalizat proiectul ”Amenajare și Tehnologizare Hala pentru Extrudarea de Profile de Aluminiu”. Proiectul cuprinde un ansamblu integrat de sisteme destinate producerii primare a profilelor din aluminiu, destinate partenerilor interni și externi. Investiția, realizată cu aport propriu, dar și cu sprijin de la Guvernul României și cu fonduri din Programul Operațional Sectorial ”Creșterea Competitivității Economice” 2007-2013, este parte din alte investiții făcute în decursul timpului de Delta Aluminiu, menite să aducă plus-valoare ridicată produselor obținute.
În prezent, în Slatina, Delta Aluminiu este un contributor reprezentativ la bugetul local, cât și la cel consolidat al statului, ce asigură aproximativ 200 de locuri de muncă. Prin investiția care va fi dată în folosință vineri, 13 noiembrie 2015, dar și prin celelalte de până acum, Delta Aluminiu este un partener prietenos al mediului înconjurător.
Trebuie spus că afacerea Delta Aluminiu a pornit de la zero, iar dezvoltarea sa pe o piață unde concurența este dură a avut loc treptat, prin politicile manageriale de succes ale echipei de conducere reprezentată de directorul general Gheorghe Stroică. Proiectul ”Amenajare și Tehnologizare Hala pentru Extrudarea de Profile de Aluminiu” are manager de proiect pe Alina Bîlteanu, unul dintre pionierii proiectului industiral Delta Aluminiu.
 
Mai multe, după evenimentul de vineri, atunci când prin punerea în funcțiune a noii capacități, compania slătineană își va diversifica gama de produse.
 
* Informație în curs de actualizare
Articolul precedentCadou de ziua lui Valeru Ciurea! Klaus Iohannis recunoaşte meritele a două tezaure umane vii: Dumitru Liceanu şi Petre Feraru
Articolul următorCronometrul de Serviciu

1 COMENTARIU

  1. Selectam urgent colaboratori foarte seriosi care vor sa castige bani acasa! Oferim curs absolut gratuit de instruire pas cu pas si care va invata simplu cum sa faceti bani acasa. Trebuie sa aveti calculator si conexiune la internet. Se cer cunostinte minime de lucru cu fisiere word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here