Acasă Învățământ Concursul ,,Un măr pe zi, o viaţă sănătoasă” şi-a desemnat câştigătorii

Concursul ,,Un măr pe zi, o viaţă sănătoasă” şi-a desemnat câştigătorii

173

Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi Consiliul Judeţean Olt au organizat în 17 şcoli concursul ,,Un măr pe zi, o viaţă sănătoasă”, ediţia a-II-a, în municipiile Slatina şi Caracal, în perioada 27-30 aprilie 2015.

Acest concurs s-a adresat elevilor din clasele 0-IV, mai precis, unui număr de 5.082 de elevi din ciclul primar. Acest concurs reprezintă o măsură de încurajare a consumului de fructe în rândul elevilor din ciclul primar. Premiile acordate constau în atlase geografice, atlase botanice, cărţi de colorat şi citit, acuarele, culori. În cadrul acestui concurs au fost premiaţi, de Consiliul Judetean Olt, 2875 de elevi din clasele pregătitoare – a II-a, nediferenţiat.

Din partea Consiliului Judeţean Olt s-a aflat, la conferinţă, secretarul judeţului, Gabriel Buleteanu, care punctat succesul avut de acest concurs:

„Important este că toţi au câştigat, nu neapărat premii, ci informaţia foarte importantă de a consuma fructe. Nu numai fructe, ci normal ar fi şi legume. Trebuie şi noi, ca părinţi, să inoculăm copiilor acest stil de viaţă sănătos.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.