Acasă Politic Tinerii democrat-liberali din Olt îl vor pe Johannis Klaus preşedinte!

Tinerii democrat-liberali din Olt îl vor pe Johannis Klaus preşedinte!

124

Mai sunt câteva luni pâna la startul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale ce vor avea loc la finele acestui an. Asa cum era firesc, majoritatea partidelor politice din România, de dreapta sau stânga, în opozitie sau la putere, si-au desemnat candidatii pe care urmeaza sa îi sustina în competitia pentru fotoliul pe care, din decembrie 2004, a stat Traian Basescu.
Asa cum era de asteptat, la Olt, la scurt timp de la fuziunea Partidului Democrat Liberal cu Partidul National Liberal, reprezentantii celor doua formatiuni politice, uniti sub sigla ACL (Alianta Crestin Liberala) s-au pus pe treaba. Prima etapa: strângerea de semnaturi pentru sustinerea prezidentiabilului Klaus Johannis în drumul spre Cotroceni.

Preşedintele TDL Olt crede în şansa lui Klaus Johannis
Ca si în alte dati, saritori si pregatiti de batalie, tinerii democrat-liberali din OLT s-au apucat sa strânga semnaturi pentru Johannis – presedinte al României, în patru locatii din municipiul Slatina: str. Crisan, lânga toneta „Atletul Albanez”; str. Crisan, lânga „Policlinica Stomatologica”; str. Ec. Teodoroiu în fata „Farmaciei Galenus” si pe b-dul A.I.Cuza, langa „tonetele de flori”.

Astfel, referitor la aceasta actiune, presedintele TDL Olt, Marian Calin a precizat: „În calitate de presedinte al Organizatiei de Tineret Olt,  sustin ACL deoarece îsi doreste ca România sa fie o tara moderna, puternica si competitiva. O tara curata, civilizata, în care educatia, munca si performanta sa fie încurajate, în care fiecare tânar sa se poata dezvolta prin propriile forte. De aceea, împreuna ne vom face datoria de a sustine proiectele care îndreapta România cu fata catre viitor.  Tinerii sunt electoratul nostru sau electoratul pe care noi trebuie sa-l convingem ca optiunea corecta pentru ei suntem noi si sa sustina principalul proiect în care sunt implicati în aceasta perioada, si anume cel de strângere de semnaturi pentru sustinerea lui Klaus Johannis – candidatul ACL la presedintia României.
Totodata, îmi exprim certitudinea ca începând cu anul 2015, vom avea o Românie condusa de Klaus Johannis si un Guvern Predoiu ce va schimba în bine viitorul tinerilor, va regândi si va relua trendul ascendent al investitiilor”.

4 COMENTARII

  1. Felicitari, Calin Marian pentru tot ceea ce se intampla la organizatia de tineret. Ma bucur ca mai exista oameni implicati ,cu spirit si cu daruire . Numai bine si tine-o tot asa !!!

  2. mult succes in strangerea de voturi. cu siguranta veti reusi pt ca sunteti cea mai tare org. de tineret din olt si asta multumita dl. presedinte. bafta ,copii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.