Acasă Actualitate Dreptate pentru victima din Grădinile…

Dreptate pentru victima din Grădinile…

157

În decembrie 2019, un bărbat din Grădinile, judeţul Olt, în vârstă de 41 de ani, aflat pe strada Doljului din Craiova. Bărbatul din Grădinile se afla pe stradă, în jurul orei 2.30, aflat în stare de ebrietate, se deplasa în direcţia străzii 1 Decembrie 1918. Câteva minute mai târziu, victima a blocat calea de rulare a autoturismului marca BMW, condus de cel care avea să-i curme viaţa. Cei doi au avut o dicuţie în contradictoriu

„În momentul în care a ajuns în apropierea victimei a lovit-o pe aceasta cu pumnul mâinii stângi în zona obrazului drept. După recepţionarea loviturii, victima s-a retras către mijlocul şoselei, fiind urmărită de către inculpat, între ei fiind interpus martorul A.C. În timp ce victima se retrăgea, martorul A.C. s-a îndepărtat puţin de P.G. întrucât a observat că inculpatul avea cuţit în mână, aspect de care acesta a profitat şi a lovit victima cu pumnul stâng în zona obrazului drept. În urma loviturii recepţionate, victima a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt, iar apoi inculpatul a mai lovit-o de trei ori cu piciorul stâng în zona toracică“, precizează anchetatorii.

Bărbatul din Grădinile a decedat pe 28 decembrie, la Spitalul „Bagdasar Arseni“ din Bucureşti.

Inculpatul a primit o pedeapsă de 6 ani şi 6 luni de închisoare pentru fapta comisă şi trebuie să le plătească rudelor victimei suma totală de 800.000 de lei drept daune morale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.