Acasă Administrație Scornicești. Un nou proiect demarat, semnat de primarul Daniel Tudor…

Scornicești. Un nou proiect demarat, semnat de primarul Daniel Tudor…

175
          La Scornicești, de aproximativ un an de zile, se lucreză neîncetat, cu spor, la foc automat. Unul după altul, proiecte care până mai ieri păreau greu de realizat, au prins contur și au pus bazele la ceea ce noua administrație, condusă de tânărul și ambițiosul primar al localității, Daniel Tudor, numește normalitate…
În acest sens, în prima zi de vineri a lunii septembrie 2021, conform mesajului postat de edilul orașului pe pagina oficială de socializare, cetățenii din Scornicești sunt informați că au început lucrările la unul dintre cele mai importante proiecte edilitare, pe care acesta și l-a propus și asumat în timpul campaniei electorale: construirea unui bloc de locuințe sociale!
Astfel: „(…) După ce la începutul lunii iunie 2021, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației am semnat contractul de finanțare pentru realizarea unui BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE, cu un număr de 24 de unități locative, astăzi s-a trecut, în sfârșit, la demararea efectivă a lucrărilor. Din acest moment, vă asigur că, neîncetat, voi face numeroase vizite de lucru pe șantier și vă voi ține la curent cu cele mai noi informații legate de modul în care se desfășoară lucrările.”, spune Daniel Tudor.
În altă ordine de idei, trebuie subliniat faptul că din momentul câștigării alegerilor desfășurate în toamna anului trecut, Daniel Tudor este unul dintre puținii primari olteni care a înțeles exact ce are de făcut, punându-se pe treabă cu scopul declarat de a aduce Scorniceștiul în fruntea celor mai sigure, frumoase și dezvoltate localități din județul Olt și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.