Acasă Actualitate Petreceri sparte de polițiști

Petreceri sparte de polițiști

61

Sâmbătă, în timpul acţiunilor pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, oamenii legii au verificat zonele aglomerate, barurile, terasele, restaurantele dar şi mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2, conform unui comunicat de presă.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, în valoarea totală de 51.500 de lei, dintre acestea 115 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 38.000 de lei, 19 pentru nerespectarea distanțării fizice, în valoare de 13.000 de lei și 2 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea, în valoare de 500 de lei.

La data de 03 aprilie a.c., în jurul orelor 18:35, polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Deveselu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza comunei Scărișoara are loc o petrecere privată.
La fața locului a fost identificat organizatorul precum și 10 persoane, participanți. Aceștia au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, valoarea sancțiunilor fiind de 10.000 de lei, evenimentul fiind oprit.

La data de 03 aprilie a.c., în jurul orelor 21:30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coteana s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza comunei Ipotești are loc o petrecere privată.
La fața locului au fost identificate 9 persoane, acestea fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, valoarea sancțiunilor fiind de 3.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here