Acasă Actualitate Hoţ de maşină, prins în 15 minute

Hoţ de maşină, prins în 15 minute

73

Marţi, 19 ianuarie, o femeie din Balş a rămas fără automobil după ce acesta i-a fost furat de un bărbat de 30 de ani, care nu avea permis auto.

„La data de 19 ianuarie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 de către o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că autoturismul, pe care l-a lăsat pornit în fața unui supermarket, i-ar fi fost sustras.
Polițiștii Inspectoratul de Poliție Județean Olt s-au mobilizat și au efectuat de îndată verificări.
La aproximativ 15 minute de la sesizare, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 65, în localitatea Găneasa, autoturismul reclamat că ar fi fost sustras.
Polițiștii au imobilizat conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de sustragerea acestuia. Din verificările efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
În cursul acestei zilei, bărbatul va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri legale.”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Articolul precedentLa Brastavăţu, ca-n Vestul Sălbatic… VIDEO
Articolul următorSlatina, 20 ianuarie 2021, 653 de ani de atestare documentară – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here