Acasă Actualitate La Brastavăţu, ca-n Vestul Sălbatic… VIDEO

La Brastavăţu, ca-n Vestul Sălbatic… VIDEO

147

Bătaie ca-n filme la un bar de pe strada Alexandru Ioan Cuza, din comuna Brastavăţu, unde doi bărbaţi sunt bătuţi cu bestialitate de alţi bărbaţi. Evenimetul a avut loc în seara zilei de 3 ianuarie a.c.
În altercaţie au fost implicate şapte persoane, după cum reiese din imaginile captate de o camera de supravehere.
Bărbatul cel mai lovit, de 39 de ani, a ajuns la Spitalul Caracal, apoi a fost transferat la Slatina şi mai apoi la Craiova. Cazul a fost cercetat de poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Vișina, împreună cu un procuror de la Parchetul Corabia. Dosarul a fost declinat către Parchetul de la Slatina. Agresorul, un bărbat de 43 de ani, abia marţi, 19 ianuarie a.c.

„La data de 3 ianuarie 2021, în jurul orei 21, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Vișina au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar, din comuna Brastavățu, județul Olt, a avut loc un conflict spontan între mai multe persone din localitate.
În urma agresiunii, un bărbat a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Vișina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”, cercetăriile fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.
Ulterior, în cauză a fost dispusă examinarea medico-legală a bărbatului agresat.
Întrucât rezultatele preliminare emise în cursul acestei zile, 19 ianuarie 2021, au concluzionat faptul că, prin leziunile traumatice suferite, viața persoanei agresate a fost pusă în primejdie, dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
În cursul acestei zile au fost efectuate două percheziții domicilliare pe raza comunei Brastavățu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii fiind condusă la sediul poliției, unde este audiată în prezența procurorului de caz.”, se arată în comunicatul IPJ Olt

Articolul precedent„În plină criză sanitară, cetățenii aveau nevoie de continuitate și stabilitate guvernamentală și ploitică”
Articolul următorHoţ de maşină, prins în 15 minute

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here