Acasă Actualitate Azi un jurnalist, mâine un copil…. Poliţia Municipală, încătuşată de vidul legislativ

Azi un jurnalist, mâine un copil…. Poliţia Municipală, încătuşată de vidul legislativ

269
foto: gazetaoltului.ro

În jurul prânzului, colega de breaslă, Florina Dinu, a fost atcată, la Fântâna Speranţei, de o femeie cu probleme psihice. Jurnalista împărţea exemplare ale ziarului unde lucrează, aşa cum face zilnic. Femeia, cunoscută cu probleme psihice s-a năspustit asupra tinerei jurnaliste, jignind-o în fel şi chip, ulterior lovind-o în picioar. Persoanele prezente la faţa locului au intervenit şi au chemat poliţia. La locul cu pricina s-au prezentat doi agenţi debutanţi. Aceştia s-au gândit mult ce să scrie în procesul verbal, fără a lua nicio măsură împotriva femeii, care îşi vedea liniştită de relaxare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. O femeie care are nevoie de tratament de specialitate.
Poliţiştii de la Municipiu au plecat aşa cum au venit, iar femeia cu probleme psihice va avea o nouă criza, însă victimă poate fi o persoană minoră, vulnerabilă.
La răcăroasa umbră a legii, în astfel de contexte, victima are la dispoziţie 30 de zile să depună o plângere penală, singurul mod prin care făptaşa poate plăti cumva.
Cu toate acestea, IPJ Olt a deschis un dosar penal pe numele femeii violente, care a fost şi amendată cu suma de 500 lei. De asemenea, agenţii de la Poliţia Municipală vor fi cercetaţi disciplinar în vederea modului de intervenţie.

Articolul precedentBuletinul de COVID-19…
Articolul următorPPU-sl Olt vrea la Slatina: campus universitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here