Acasă Actualitate Poliţia în acţiune!

Poliţia în acţiune!

157

În cadrul unei acţiuni comune între Polițiștii Serviciului Rutier şi cei din cadrul Poliției orașului Balș, oamenii legii au aplicat sancţiuni dure conducătorilor auto, care au încălcat legea rutieră.
În urma activităților desfășurate, polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce. Dintre acestea, 12 au fost pentru conducere sub influența alcoolului, unul pentru depășirea vitezei legale admisă pe un sector de drum cu mai mult de 50 km/h și două pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare.
De asemenea, polițiștii au retras patru certificate de înmatriculare,pentru nerespectarea condițiilor efectuării inspecției tehnice periodice.
Spre exemplu, poliţiştii au depistat în trafic, pe Drumul Județean 643 A, pe raza localității Vulpeni, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea un autovehicul, sub influenta alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 1,46 mg/litru alcool pur in aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.