Acasă Actualitate PSD Caracal propune decență! Liberalii, greu, dar acceptă!

PSD Caracal propune decență! Liberalii, greu, dar acceptă!

378
Politica bunului simt! Dezbaterea de idei. Dispute pe lucruri bune care se pot face pentru o comunitate, definiții care ar trebui să domine dialogul atunci când este vorba de destinele unei comunități…
Din păcate, pentru unii este greu. Să priceapă și să înțeleagă că praștia nu este un element de comunicare. Însă, niciodată nu este prea târziu pentru a deveni timpul de plecare. Punctul din care încercarea spre dialog poate duce la mai bine pentru mai mulți.
Marți, 16 iunie 2020, invitatul lui Alin Dorobanțu în emisiunea «De la stânga la dreapta», de la Olt Tv, a fost Adrian Ionuț Chesnoiu, administratorul public al municipiului Caracal. Un politician altfel, curajos și provocator. Apelul său la rațiune și calm, la politică, în contextul dezbaterii de idei și nu al atacurilor murdare, la persoană, a răspuns, la doar câteva ore, medicul Cristian Conea, astăzi candidat al PNL la funcția de primar al Caracalului.
Iată ce scrie Cristian Conea pe pagina sa de socializare, acolo unde se dezice de profilele false, atât de pe facebook, cât și din Caracalul de astăzi:
„Vizavi de cele expuse în spațiul online, presa județeană și alte persoane rău intenționate, mă dezic în totalitate. Toate aceste mici „războaie”, conturi false, răutăți gratuite și frustrări din partea unor „oameni” prea mici, îmi lasă un gust amar, unde nu mă regăsesc. Îmi tratez contracandidații cu respect și fair-play, așteptând la rândul meu același feedback!!! Nu știu cum privesc ei această campanie electorală, însă pentru mine este clar că nu voi purta niciun război cu contracandidații mei, singurii care vor decide sunteți dumneavoastră, caracalenii”.
Un pas mic pentru PNL Olt, unul mare pentru Cristian Conea. Un aspirant la o funcție de demnitate publică, aflat astăzi la Partidul Național Liberal Olt. Rămâne de văzut dacă cei din conducerea superioară de partid și de stat nu-l vor admonesta pe omul lor de la Caracal pentru… bun simț! La PNL Olt au mai pățit-o și alții…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.