Acasă Actualitate Nu au fost depistaţi cu COVID-19? Ci cu peşte…

Nu au fost depistaţi cu COVID-19? Ci cu peşte…

637

Doi bărbaţi, care nu respectau distanţarea socială, au fost depistaţi, de către jandarmii olteni, în timp ce pescuiau pe râul Olt.

„Pe timpul executării misiunilor specifice, în seara zilei de 06.06.2020, doi bărbaţii de 33 şi respectiv 36 de ani au fost depistați în dreptul localității Ipotești în timp ce desfășurau activități de pescuit comercial pe luciul de apă al râului Olt.
În urma misiunii executate au fost confiscate o ambarcațiune pneumatică în lungime de 3, 30 m, două bucăţi vâsle în lungime de 1, 60 m, o unealtă de pescuit comercial tip setcă monofilament în lungime de 95 m şi 4 kg peşte specia caras.
Făptuitorii împreună cu documentele de constatare şi uneltele folosite la pescuit au fost predat organelor de urmărire penală competente în vederea continuării verificărilor, iar peştele a fost redat mediului natural.
Făptuitorilor li s-au întocmit acte de constatare pentru Pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit” art. 64, lit. a. și „deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament” art. 64, lit. k., din Ordonanţa de Urgenţă nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.