Acasă Actualitate 760.000 lei în trei zile. Record de amenzi

760.000 lei în trei zile. Record de amenzi

72

Poliţiştii olteni, ajutaţi de jandarmi şi de forţe armate, au făcut 760.000 de lei din 580 de sancţiuni, aplicate în perioada 1-3 mai a.c.

„În perioada 1-3 mai a.c., pe raza de competenţă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.
În acest sens, aproximativ 550 de poliţişti, jandarmi, polițiști locali și militari MApN au acționat, zilnic, pe raza întregului județ, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, impunerea respectării restricțiilor prevăzute de ordonanțele militare, cât și pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere cu impact negativ.
Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii Serviciului Rutier au folosit zilnic 7 aparate radar.
Astfel, în această perioadă, poliţiştii aflați în serviciu au intervenit la un număr de 191 de solicitări ale cetățenilor, dintre acestea 150 fiind transmise prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.
În urma abaterilor de la normele privind circulația pe drumurile publice, polițiștii rutieri au reținut 30 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.2, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.