Acasă Actualitate Nicoleta Marcu a fost găsită fără viaţă…

Nicoleta Marcu a fost găsită fără viaţă…

464

În noaptea dintre 25 şi 26 aprilie, Nicoleta Marcu, de 27 de ani, dispărea total de acasă. Nimeni nu a văzut-o, nici măcar batalioanele care sunt pe străzi, pentru a da amenzi şi a verifica declaraţii pe propria răspundere. Astăzi, ea a fost găsită, fără suflare, în râul Olt.

Două informări seci despre o tânără nevăzută de nimeni:

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în zona debarcaderului de la Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt. A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de IPJ Olt.”, spun pompierii.

„Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat in zona debarcaderului de la Plaja Olt, unde a fost găsit un cadavru. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea acestuia și pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
În urma cercetărilor efectuate la fața locului, după examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost observate semne de violență. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei.”, informează IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.