Acasă Actualitate Cum a dispărut Nicoleta Marcu în plină stare de urgenţă?

Cum a dispărut Nicoleta Marcu în plină stare de urgenţă?

617
Se presupune că Poliţia, Jandarmeria, Armata, şi alte instituţii de elită ale României, sunt pe străzi, pentru a-i verifica pe oameni de birocratica declaraţie interpretativă. Pentru a-i amenda, cu sau fără normă, pe cei care încalcă prevederile ordonanţelor militare.
Ne amintim imaginea parcă de război a zilei de 25 martie, ora 12:00, când oamenii armelor de stat au blocat centrul Slatinei, cu maşini şi batalioane, luând la puricat fiecare om şi maşină. Acum, relaxare. S-au făcut filmări şi poze. S-a dat la ştiri. S-a bifat promovarea stării de urgenţă.
Totuşi, oamenii dispar. Cum? Simplu. Starea de urgenţă doarme, camerele de supraveghere au ochii închişi. Şi cum poţi să dispari într-o noapte de sâmbătă spre duminică, în cumpăna zilelor de 25 spre 26 aprilie a.c.?
„În ziua de 25/26.04.2020, a plecat voluntar din municipiul Slatina. Semnalmente: 1,65m, 60kg, par şaten, lung până la umeri, ochi albaştri, ten deschis, fără semne particulare. La momentul plecării, este posibil sa fi purtat o geacă din material textil de culoare violet, pantaloni de culoare gri şi tricou alb, iar in picioare adidaşi. Aceasta suferă de afecâiuni psihice, urmează un tratament medical, fiind diagnosticată cu «schizofrenie paranoidă»”, este textul care apare pe pagina cu dispăruţi a Poliţiei Române.
Nicoleta este acum căutată în întreaga ţară. Şi trebuie găsită de oamenii legii. Măcar să o întrebe de declaraţia pe proprie răspundere din seara în cauză şi de motivarea ieşirii în toiul nopţii. Dacă tot le-a scăpat atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.