Acasă Actualitate Situaţie de urgenţă – COVID-19. Se suspendă activităţile la Permise şi Paşapoarte

Situaţie de urgenţă – COVID-19. Se suspendă activităţile la Permise şi Paşapoarte

160

În contextul evoluţiei rapide a răspândirii COVID-19, la nivelul ţării, la Olt s-au luat următoarele măsuri:

„- Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, s-a dispus măsura suspendării activității de examinare, atât pentru proba teoretică cât și pentru proba practică, pe o perioadă de 30 zile, începând cu 17.03.2020, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.
Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt se va desfășura zilnic, între orele 08,30-19,00, pentru cetățenii care solicită înmatriculări de vehicule și preschimbare permis de conducere, numai în baza programărilor online.
– Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Olt, s-a dispus suspendarea temporară a activităţii la punctele de lucru ale Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Olt, din mun. Caracal şi or. Corabia, în perioada 13.03.2020 – 31.03.2020, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade.
Deasemenea, activitatea de preluare a cererilor pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice, respectiv a pașapoartelor simple temporare, se va face exclusiv în baza programărilor online și numai pentru persoanele care prezintă documente din care rezultă necesitatea unor călătorii care se vor efectua în cel mult 30 de zile de la momentul înregistrării cererii.”, se arată în buletinul informativ al Prefecturii Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.