Acasă Actualitate Nu e film! O doamnă penală și niște bărbați în afara legii…

Nu e film! O doamnă penală și niște bărbați în afara legii…

357
La data de 22 ianuarie 2020, ora 00:10, pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina, a fost depistată o tânără, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat de 32 ani, din municipiul Slatina, deși acesta cunoștea faptul că tânăra nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea de către o persoană a unui autoturism către o persoană care nu deține permis de conducere.
Cu doar o zi înainte, pe 21 ianuarie a.c., ora 16:45, pe strada Antonius Caracalla, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu, având autorizația de circulație expirată din data de 18.01.2020. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Și tot în aceeași zi, ora 17:15, pe strada Primăverii, din municipiul Slatina, a fost depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Ștefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu, având autorizația de circulație expirată din data de 18.01.2020. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here