Acasă Actualitate Să fie bine pentru doamna Prina de la Salvare! Căleală, garanția…

Să fie bine pentru doamna Prina de la Salvare! Căleală, garanția…

711
      Timizi și rezervați liberalii în ocuparea funcțiilor publice de la Olt, așa cum e normal într-o țară anormală să se întâmple când se schimbă guvernarea. Pe vremuri, pesediștii schimbau într-o săptămână tot. În alte vremuri, pedeliștii, într-o noapte înlocuiau toată garda.
Acum, cele 48 de ore pentru schimbarea prefectului au devenit o lună. La Finanțe, două săptămâni de gândire. La Inspectoratul Școlar, și acum se schimbă câte unul, câte altul. Prin alte părți, liniște, deși s-ar putea rezolva în vreo câteva ore. În alte zone, coabitare ca pe timpul USL-ului.
Spre exemplu, la Salvare: Damian Căleală a fost adus director tehnic. De la PNL. Primit cu drag de toată lumea de acolo, îmbrățișat de echipă, privit ca o garanție pentru ca managerul Mari Prina să rămână neîntrebată. De ce se întâmplă prin stații, de adâncimea florilor la cauciucurile de iarnă, de politica de resurse și de tot ceea ce ar fi incomod.
Damian Căleală e garanția liniștii din epoca liberală. Cum ar spune un clasic din fotbal care nu a făcut politică până acum: „Să fie bine, ca să nu fie rău!” Pe directorul tehnic îl recomandă și cei trei ani petrecuți director administrativ la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acum, acolo unde este Dan Stana. Tot un om potrivit, evident…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.