Acasă Actualitate Poliţia în acţiune!

Poliţia în acţiune!

131

În primul sfârşit de săptămână al lunii noiembrie a.c., polițiștii olteni au intervenit 357 de evenimente şi au aplicat 445 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 167.015 lei de lei. De asemenea, au constatat 38 de infracțiuni, cum ar fi:
„La data de 02 noiembrie a.c., ora 12:45, un bărbat de 36 de ani din comuna Osica de Sus, a fost depistat pe strada Cazanelor, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ori a altor substanțe La data de 02 noiembrie a.c., ora 23:45, un bărbat de 45 de ani din municipiul București, a fost depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ori a altor substanțe.
La data de 03 noiembrie a.c., ora 20:40, un bărbat de 63 de ani din municipiul Slatina, a fost depistat pe strada Crișan, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice. În cauză s-au întocmit acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.”, se arată în buletinul informativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.