Acasă Actualitate Liviu Voiculescu. Reacție virulentă…

Liviu Voiculescu. Reacție virulentă…

287
    Ziarul de Olt consideră că prin pozițiile sale, exprimate în decursul timpului, a vrut și a menținut o politică editorială corectă față de cititori. Uneori, articolele publicate au deranjat. Alteori, adevărul spus în față devine țintă pentru politicienii efemeri…
Iată că la nici zece zile de la alegerile europarlamentare, câștigate la nivel național de Partidul Național Liberal, pierdute la Olt, președintele Organizației Județene – Liviu Voiculescu, devine, prin rândurile care urmează, un politician serios, din categoria celor care atunci când contestă o realitate, caută să impună, arbitrar, punctul domniei-sale de vedere.
Am primit la redacție o epistolă asumată de cel în cauză. Referitoare la un articol unde acesta nu este citat. Pe cale de consecință, îi publicăm acestuia dreptul la replică, deși nu este parte în cauza publicistică. Rămâne să înțelegeți ce se poate întâmpla a doua zi după ce PNL va deține puterea absolută. Recomandări pentru munca la canal, constituirea de brigăzi mixte pentru recoltarea de stuf în Delta Dunării și câte mai de câte…
Iată ce spune președintele PNL Olt:

«DREPT LA REPLICĂ

Ca urmare a articolului publicat de dumneavoastră în data de 05.06.2019, sub titlul “Balș. Liberalii își caută candidat la primărie”, vă rog să publicați următorul drept la replică:

În cadrul conferinței de presă pe care am susținut-o ieri, 04.06.2017, în calitate de președinte al filialei Olt, avandu-i alături pe prim-vicepreședintele filialei, domnul Marian Vasile și președintele Organizației Municipale Slatina, domnul Viorel Dumitrescu, am spus clar că în organizația Balș nu s-au aplicat sancțiuni, așa cum au primit alte organizații, deoarece numărul de voturi pe care l-a obținut organizația este cel mai mare număr de voturi obținut la un astfel de scrutin electoral iar procentul de 28,98% este peste targetul primit de filială și anume de 22%.
La întrebarea ziariștilor prezenți la conferința de presă și anume dacă filiala caută un alt candidat pentru funcția de primar al orașului Balș, am răspuns ferm: Nu. Am încredere în primarul Mădălin Ady Teodosescu și cu el vom merge în continuare ca și candidat pentru funcția de primar.
De asemenea, am făcut comentarii legate de o organizare mai buna pe viitor și nimic mai mult, afirmații pe care mi le mențin în continuare având în vedere că următoarele bătălii electorale sunt foarte importante iar obiectivele filialei noastre sunt foarte mari.
Faptul că dumneavoastră vă permiteți să scrieți lucruri pe care eu nu le-am declarat, așa cum se poate observa din transmisiunea live a conferinței de presă pe pagina de facebook a filialei, mă face să cred că articolul dumneavoastra ascunde alte interese decât acelea de a prezenta cititorilor realitatea și are menirea de a destabiliza relațiile foarte bune care există între conducerea filialei și organizația Balș.
Aceste lucruri nu servesc cititorilor dumneavoastră, care se așteaptă la obiectivitate în preluarea declarațiilor ci adversarilor noștri politici, PSD-ului, care își doresc, de ani de zile, să pună mâna pe primăria orașului Balș.
Vă anunț pe această cale, atât pe dumneavoastră cât și pe ei, că acest lucru nu se va întampla.

PREȘEDINTE,
Liviu VOICULESCU»

N.A. Articolul vizat de acest drept la replică nu ascunde nimic. El prezintă doar realitatea dezastruoasă a liberalismului de la Balș și implică în mod artificial persoane și structuri ce nu sunt în miezul adevărului: la Balș, cu Mădălin Teodosescu primar, PNL a pierdut rușinos alegerile europarlamentare. Mai aveți vreun drept la replică, domnule președinte Liviu Voiculescu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.