Acasă Actualitate Să râzi, să plângi? Mădălin Teodosescu a luat bătaie, acasă, la Balș…

Să râzi, să plângi? Mădălin Teodosescu a luat bătaie, acasă, la Balș…

4797

     Există și o parte plină, dincolo de rezultatul votului național, pentru stânga. În Balș, acolo unde Mădălin Teodosescu, primar liberal în funcție, candidat la europarlamentare, a pierdut categoric scrutinul de duminică, 26 mai 2019.

Fără a prezenta toate voturile înregistrate la secțiile de votare din oraș, trei cifre sunt concludente: 36% pentru PSD, 28% pentru PNL. În voturi efective, o diferență de 430 pentru social-democrați.
Rezultatul din Balș reprezintă începutul sfârșitului pentru primarul care nu oferă bălșenilor ceea ce aceștia merită: civilizație, urbanism, modernitate, curățenie, respect și încrederea că administrația este a bălșenilor și cu a unui grup de interese.
Victoria social-democraților este cu atât mai mare cu cât, în această campanie, oamenii au arătat încredere echipei PSD Balș, condusă de Cătălin Rotea, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Altfel, mai trebuie spus că etățenii din Balș au pedepsit și huliganismul. În două rânduri, sediul PSD a fost vandalizat de autori necunoscuți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.