Acasă Actualitate ÎN APĂRAREA FAMILIEI TRADIȚIONALE

ÎN APĂRAREA FAMILIEI TRADIȚIONALE

118
      Oportun sau nu, „VOTUL” din zilele de 6 și 7 OCTOMBRIE 2018, sunt convins că va exprima categoric poziția fermă a națiunii noastre ortodoxe pentru FAMILIA formată din bărbat și femeie, prin căsătorie.
Credincioasă „din adâncuri”, națiunea română va mărturisi și acum că DUMNEZEU a făcut lumea bună. Pentru că, dacă în SFATUL DUMNEZEIRII CELEI ÎN TREIME a fost „făcut” omul bărbat și femeie, nimeni nu are voie să schimbe această „normă”.
Mă întreb, uneori consternat, de ce azi, în epoca modernă, există INȘI care atacă familia, căci până acum nicio ideologie, niciun regim, fiind el și cel socialist, nu au făcut-o (?) Niciun lider, fie el și „nebun” nu s-a gândit să schimbe ceea ce reprezenta celula de bază, fundamentul societății, statului, pe care îl conducea.
Încercând, totuși, să-mi răspund, mă gândesc la dispozitive mediatice, plătite și alimentate, că ele „promovează” un asemenea lucru. Mai ales în OCCIDENT, pare că familia este „neglijată” de la nivel mic până la „foarte mare”. Astfel, rata divorțului a ajuns în unele țări la 70%, la care se adaugă însă și alte fenomene periculoase: mulți copii lipsiți de prezența și afecțiunea părinților, depresia ce îi încarcă pe unii sau suferința cauzată de diverse boli mentale.
Dacă avem în vedere că divorțurile s-au generalizat după vârsta de 40 de ani, refugiul multora în băutură, droguri, analgezice și neuroleptice, înțelegem și mai bine dimensiunea fenomenului. Sunt responsabil și „înțeleg” bine drepturile și libertățile umane, dar acceptarea și legalizarea în unele țări a căsătoriei între homosexuali este un ABUZ CUTREMURĂTOR împotriva familiei de la ADAM și EVA încoace.
Nu cumva cei care cu ferocitate și vehemență vor să distrugă familia, luptă chiar împotriva lui HRISTOS, cel care când „s-a jertfit” pe SFINTELE ALTARE a făcut-o și pentru EI?
Dar, noi ROMÂNII, să considerăm REFERENDUMUL ca încă un moment al vieții în care putem să-l mărturisim pe CEL DE SUS, într-un mod ce va influența viața creștină, sănătoasă, normală, de bun simț a LUMII ROMÂNEȘTI.
Și chiar dacă vor veni vremuri mai grele să fim mereu pregătiți să afirmăm și să apărăm dreptul familiilor noastre de a exista păzindu-ne sfânta noastră conștiință creștină.

Profesor,

ION PĂTRAȘCU
Slatina – Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.