Acasă Actualitate OFL Olt, campanie de informare de Ziua Mondială a Luptei Împotriva Cancerului...

OFL Olt, campanie de informare de Ziua Mondială a Luptei Împotriva Cancerului la Sân

1092

Femeile liberale, conduse de profesorul Luminiţa Popescu, au mers, pe străzile Slatinei, pentru a stat de vorbă cu slătinenii despre boala care afectează anual mii de femei și care generează decesul unei femei la fiecare 3 ore.
„Femeile liberale au dedicat Ziua Mondială a luptei împotriva cancerului la sân unei ample campanii de informare, cu privire, la importanța prevenției,a depistării și a diagnosticării realizate la timp, pentru evitarea riscului de deces.
Doamnele liberale au purtat discuții cu cetățenii municipiului Slatina și au oferit femeilor flyere informative, eșarfe, fundițe și baloane roz, simboluri internaționale ale luptei împotriva bolii, care afectează anual mii de femei și care generează decesul unei femei la fiecare 3 ore.
În semn de solidaritate, sediul PNL Olt și cea mai înaltă clădire din oraș au fost iluminate în roz, culoare-simbol a campaniei internaționale de luptă împotriva cancerului la sân. Luna octombrie va fi dedicată acțiunilor pe această temă, în toate localitățile județului”, spune preşedintele OFL Olt, Luminiţa Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.