Acasă Actualitate La Coteana. Incendiu la o casă în care locuiau şapte persoane

La Coteana. Incendiu la o casă în care locuiau şapte persoane

157

Pompierii olteni s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările unui incendiu petrecut la o casă din Coteana, locuită de şapte persoane, care au putut să se salveze înainte de sosirea salvatporilor.
La intervenţie au participat peste 20 de pompieri, care au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă.
„La sosirea primelor echipaje, incendiu se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile aflate în interior. Dezvoltarea rapidă a incendiului a fost favorizată de izolația din polistiren a locuinței și de materialele consumabile aflate în interior.
Au ars acoperișul casei pe circa 250 de metri pătrați, mobilier, electronice, electrocasnice și tocăria din PVC de la etajul locuinței. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un frigider.
Recomandăm cetățenilor să nu pună în funcțiune electronice sau electrocasnice cu improvizații sau cabluri electrice cu izolația deteriorată și să apeleze numai la personal autorizat pentru remedierea eventualelor defecțiuni.”, spun pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.