Acasă Politic Din agenda senatorului Siminica Mirea

Din agenda senatorului Siminica Mirea

85

Meciul pe care Simona Halep l-a avut cu Sloane Stephens, a afost unul important în cariera sa. Tenismena româncă a câştigat primul titlu de Grand Slam din cariera sa. Eveniemntul nu a trecut neobservat de senatorul Siminica Mirea, care a transmis un mesaj de felicitate pentru campiona de la Roland Garros.
„Simona Halep este campioana unei Românii frumoase!
Am urmărit, cu mare emoţie, finala de la Roland Garros, acolo unde românca noastră a avut-o ca adversară pe americanca Sloane Stephens, în faţa căreia a oferit o lecţie adevărată de tenis. Simona Halep, care a câştigat astfel primul titlu de Grand Slam din carieră, este campioana noastră. Am fost mereu aproape de ea, cu sufletul, iar astăzi ne-a oferit cea mai mare bucurie. Felicitări, Simona! Tu ești numărul 1, iar România te iubeşte!!!”, spune senatorul pe pagina sa de socializare!

Secretarul de stat a răspuns
La începutul lunii mai, senatorul Siminica Mirea se adresa ministrului Transporturilor, Lucian Şova, referitoar la proiectele Ministerului Transporturilor, derulate în județul Olt, pe DN 65, în orașul Balș, privind fluidizarea circulației rutiere. Răspunsul a sosit, semnat însă de un secretar de stat.
Acesta a răspuns că DRDP Craiova are un proiect de execuţie a unui sistem de semaforizare pentru trecerea de pietoni de pe DN65 şi un altul pe DN 6, la Filiaşi. Acesta spune că solicitarea DRDP Craiova se află la analizat la CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.