Acasă Actualitate Paul Stănescu: „Partidul Social Democrat rămâne cea mai puternică formațiune politică”

Paul Stănescu: „Partidul Social Democrat rămâne cea mai puternică formațiune politică”

246
foto: Mediafax

Senatorul Paul Stănescu, ministru şi vice-premieri în Guvernul României, vicepreşedinte al PSD, transmite, printr-un comunicat de presă, un mesaj pentru cei care aleg să plece din PSD:
„Asistăm zilele acestea la o așa-zisă „dezertare” din rândurile organizațiilor PSD către o nouă și neîncepută formațiune politică.
Prea puțini pentru a influența major politica noastră de guvernare, acești migranți politici fac parte dintr-un scenariu egoist care intră în contradicție cu votul de încredere covârșitor acordat programului nostru de guvernare.
Decizia lor este cu atât mai pripită cu cât aceștia s-au îndreptat către o camarilă politică unde important este numărul membrilor, nu valoarea lor.
Mai trist este că aceștia nu sunt dedicați vreunei cauze civice, ci sunt, pur și simplu, oportuniști politici care nu reușesc să contribuie la îndeplinirea celui mai ambițios și amplu program de guvernare din ultimii douăzeci de ani.
Au ales o cale greșită, fără întoarcere, și, din păcate, vor ieși, din nou, pe ușa din spate a scenei politice.
Partidul Social Democrat rămâne cea mai puternică formațiune politică și singura care a dovedit că pune în centrul politicilor pe care le promovează respectul față de cetățean.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here