Acasă Actualitate Ziua Poliției Române. Avansări în grad şi premii pentru sportivii cu epoleţi

Ziua Poliției Române. Avansări în grad şi premii pentru sportivii cu epoleţi

357

Vineri, în Sala „Europa” a Consiliului Judeţean Olt, a avut loc ceremonia aniversară dedicată Zilei Poliției Române, care a fost sărbătorită anticipat, cu două zilele. La 25 martie a.c. se împlinesc 196 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române. La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, prefectul judeţului, Silviu Neacşu, şefi ai structurilor MAI în teritoriu sau ai structurilor militare.
În cadrul ceremoniei au fost avansați în gradul profesional următor după îndeplinirea stagiului necesar107 polițiști – 49 ofițeri și 58 agenți.
„Astfel, 10 comisari de poliție au fost înaintați la gradul de comisar șef de poliție, 23 de subcomisari de poliție au fost avansați la gradul de comisar de poliție, patru inspectori principali la gradul de subcomisar, şapte inspectori la gradul de inspector principal și 5 subinspectori au fost promovați la gradul de inspector de poliție.”, conform comunicatului de presă.
De asemenea, subcomisarul de poliție Baicea Nicolae, vicepreședintele Asociației Sportive Dinamo Slatina, i-a premiat pe câștigătorii competiției Cupa Poliției 2018. Concursul a contat în sporturi ca fotbal de sală, tenis de câmp, tenis de masă, tir etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.