Acasă Politic Gabriel Buliteanu, un altfel de președinte, la PNL Slatina!

Gabriel Buliteanu, un altfel de președinte, la PNL Slatina!

554

     Alături de Liviu Voiculescu, președintele Organizației Olt a Partidului Național Liberal, a ieșit pentru prima oară într-o conferință de presă, Gabriel Dima Buliteanu, recent desemnat președintele Organizației Liberale de la Slatina…

Buliteanu a vorbit despre lucruri interzise în alte vremuri și la alți politicieni: principii, transparență, meritocrație… Însă, ca o cheie de boltă asupra discursului său, cât și ca un fir roșu al tuturor răspunsurilor oferite, se desprinde un motto al politicianului Gabriel Dima Buliteanu: „Fii atent la gândurile tale, pentru că ele vor deveni cuvinte! Fii atent la cuvintele tale, pentru că ele vor deveni fapte! Fii atent la faptele tale, pentru că ele vor deveni obiceiuri! Fii atent la obiceiurile tale, pentru că ele vor deveni caracterul tău! Fii atent la caracterul tău, pentru că el va deveni destinul tău!”

Politica uşilor deschise
Preşedintele ales al PNL Olt, Liviu Voiculescu, a vorbit, în cadrul conferinţei de presă, de o nouă abordare a politicii liberale la Olt. Proiectul care vizează ferormarea partidului de la Olt a fost demarat de regretatul liberal Costel Moisescu, cel care, preşedinte ales, nu a mai apucat să continue acest proiect. Încă din prima zi a mandatului său în fruntea liberalilor olteni, Liviu Voiculescu a promis că va aduce un suflu nou partidului şi va deschide uşa pentru noi membri şi schimbărilor în bine.
„PNL Olt va avea o politică a uşilor deschise, pentru că în judeţul nostru sunt foarte multe persoane cu gândire de dreapta, foarte multe persoane influente şi de bază ăn comunităţile de unde vin şi acestor persoane trebuie să le oferim condiţiile şi să le arătăm că trebuie să vină alături de noi, pentru a ne ajuta în următoarele competiţii electorale care ne aşteaptă.”, a spus Voiculescu.

Gabriel Buliteanu deschide un nou capitol al liberalismului slătinean
Membru de 10 ani al PNL, Gabriel Buliteanu este noul preşedinte al organizaţiei liberale de la Slatina. Aflat la început de drum în noua sa postură, acesta a venit în conferinţa de presă cu o listă de priorităţi în noua sa misiune, aceea de a reclădi liberalismul la Slatina, care a fost demolat în ultimii ani. Buliteanu îşi propune o bună coordonare a organizaţiei, o selectare a calităţii, o promovare a meritocraţiei, o bună relaţie cu mass-media locală etc. Totodată, acesta a mai spus că urmează bătălii importante, cum ar fi europarlamentarele şi alegerile prezidenţiale, unde este nevoie de o echipă implicată.
„Sunt animat de cele mai bune intenţii, pentru ca această organizaţie să renască, să îşi propună obiective înalte şi să atingă, să devină o forţă redutabilă în bătăliile pe care le va duce cu adversarii politici. Voi fi un preşedinte altfel decât predecesorii mei. Nu sunt omul nimănui. Nu reprezint nicio grupare. Reprezint nişte principii în care eu cred şi care sper că se identifică cu cele ale adevăraţilor liberali. Prin ceea ce gândesc, simt şi fac, mă identific cu doctrina liberală, motiv pentru care PNL a fost singurul partid în care am intrat şi am activat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.