Acasă Actualitate Percheziţii la Olt!

Percheziţii la Olt!

284

Peste 100 de percheziţii au avut loc joi dimineaţă, în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2.000.000 de euro. Acţiunile au fost instrumentate de polițiștii din Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, şi au fost desfăşurate în judeţele Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Argeș, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș – Severin.
De asemenea, au fost puse în aplicare 27 de mandate de aducere.

„La data de 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad, efectuează 101 percheziții.
La activități participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice din județele pe teritoriul cărora se efectuează perchezițiile, fiind coordonate de Direcția de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R. și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 2 milioane de euro. Urmează a fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere. Persoanele depistate urmează a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat de prpesă.

Articolul precedentLa Movileni. Casă pentru Dumnezeu și oameni care nu vor să stea cu mâna întinsă!
Articolul următorGabriel Buliteanu, un altfel de președinte, la PNL Slatina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here