Acasă Actualitate Dezvoltare Urbană Slatina a reabilitat esplanada

Dezvoltare Urbană Slatina a reabilitat esplanada

434

Un proiect de schimbare a înfăţişării oraşului este cel de reabilitate a esplanadei din centru Slatinei, proiect demarat de firma locală Dezvoltare Urbană Slatina. În cadrul acestui proiect s-au înlocuit Peste 600 de plăci de granit, care aveau probleme, cu unele noi sau au fost rearanjate (350 de plăci noi şi 300 au fost înlocuite).
În ultimii ani, esplanada a suferit deteriorări, însa anul acesta, deranjul provocat cetăţenilor cărora li se punea viaţa în pericol, uneori.
Esplanada a fost realizată în anul 2007, când întreg locul a fost reamenajat după un proiect modern.
În ultimele zile, lucrătorii firmei au muncit intens pentru noul aspect al esplanadei. Totodată, se va reabilita şi mobilierul urban, însă acest lucru se va realiza în perioada următoare.
Reabilitarea s-a făcut accelerat, pentru ca slătinenii şi invitaţăă să se poată desfăşura pe esplanadă în perioada 15-17 septembrie 2017, la Festivalul Internaţional de Umor „Oltenii şi Restu’ Lumii”.
Între timp, lucrările de modernizare la Parcul Piteşti sunt în stadiu avansat, acesta putând fi redat slătinenilor în scurt timp.
Activitatea firmei Dezvoltare Urbană Slatina nu se opreşte aici. Recent, a început amplasarea unui aranjament floral în partea nordică a Casei Căsătoriilor, special pentru tinerii căsătoriţi, care îşi vor face pozele de cununie lângă acest inedit obiectiv. Lucrarea va fi gata în saptămânile următoare şi va fi inscripţionată cu mesajul „#slatina”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.