Acasă Actualitate Doi dintr-un cuţit…

Doi dintr-un cuţit…

228
sursa: www.reporterntv.ro
sursa: www.reporterntv.ro

În seara zilei de 06.06.2017, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din seara zilei de ora 20.40 reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, în vârstă de 49 de ani din Bucureşti, care, în noaptea dintre 2 şi 3 iunie a.c., pe raza localităţii Mihăeşti, între el şi alţi doi bărbaţi a avut loc un incident violent. Bucureşteanu i-a înjunghiat pe cei doi bărbaţi, care au suferit leziuni gare. A fost necesară internarea acestora în Spitalul Clinic de Urgenţă Colţea – Bucureşti şi, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. Suspectul a fost reţinu

„În prezent, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând ca , în funcţie de aspectele constatate să se dispună măsuri corespunzătoare.
Precizăm că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie2, se precizează într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.