Acasă Actualitate ANUNŢ – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială

ANUNŢ – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială

268

ANUNŢ

Agenţia Judeţeană pentru Plati si Inspectie Sociala, cu sediul în Slatina, str. Aleea Tineretului nr. 1A, organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de auditor, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului de audit public intern, în data de 20.04.2017 ora 1000 – proba scrisă. Interviul se va sustine intr-un termen de maximum 5 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspcetie Sociala Olt.

Dosarele de înscriere se pot depune la secretariatul comisiei de concurs, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Plati si Inspectie Sociala Olt, in termen de 20 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a III-a – 20.03.2017. Termenul limita de depunere a dosarelor: 10.04.2017.
Dosarul de înscriere la concurs va conţine în mod obligatoriu documentele prevăzute la art.49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici cu modificările ulterioare, curriculum vitae şi adeverinţa al cărei format standard a fost aprobat prin ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici nr.192/2013.

1. Condiţii de participare la concursul de recrutare:
Condiţii generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare
Condiţiile specifice:
Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în stiinte economice/juridice.
Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minim 9 ani.
2. În vederea susținerii probelor de concurs, candidații trebuie sa obțină avizul șefului serviciului de audit din cadrul Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala Bucuresti. Pentru obținerea acestui aviz, în conformitate cu dispozițiile Normelor generale privind exercitarea activităţii de audit public intern, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1086/2013, candidații care depun dosare de concurs, vor depune și următoarele documente:
a) curriculum vitae;
b) o declaraţie privind respectarea prevederilor art. 22 din Legea nr. 672/2002, referitoare la incompatibilităţile auditorilor interni;
c) două scrisori de recomandare de la persoane cu experienţă în domeniul auditului intern.
În urma analizei dosarului, a posibilelor consultări directe cu candidații şi a realizării unui interviu, şeful serviciului de audit public din cadrul ANPIS emite un aviz, care se comunică candidaţilor.
Precizăm că doar candidații care au primit avizul favorabil se vor putea prezenta la proba scrisă din data de 20 aprilie 2017 la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de auditor, grad profesional superior la Compartimentul auditor intern din cadrul Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Olt.

Bibliografia poate fi consultata la sediul institutiei sau pe site-ul acesteia olt.mmanpis.ro.

DIRECTOR EXECUTIV
Ileana GHITA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.