Acasă Economic GRUPUL TMK – ÎMPREUNĂ SĂRBĂTORIM ANIVERSAREA

GRUPUL TMK – ÎMPREUNĂ SĂRBĂTORIM ANIVERSAREA

900

În anul 2016 TMK marchează cea de-a 15 aniversare de la înființare. Producția modernă, calitatea înaltă și tehnologiile de ultimă generație reprezintă principalele componente ale activității TMK, companie globală – unul dintre cei trei lideri de pe piața mondială de țevi. De la bun început obiectivul nostru a fost ca TMK să devina un puternic holding în industria de țevi, care să ocupe o poziție puternică pe piața mondială. În primii câțiva ani de la fondare, compania s-a dezvoltat prin principalele sale active de producție din Rusia, ulterior din Europa (Romania). În anul 2008 TMK a traversat oceanul – în componența acesteia au intrat zece întreprinderi din șapte state din SUA, ceea ce a consolidat pozițiile TMK în America de Nord. În anul 2012 în componența companiei au intrat capacitățile de producție din Orientul Mijlociu (Oman). Astăzi TMK reunește 30 de întreprinderi situate în Rusia, SUA, Canada, Romania, Oman, Kazahstan, și are cele mai mari capacități de producție din lume pentru întreaga gamă de țevi din oțel.

În portofoliul de clienți al TMK intră companii de top din industria de petrol și gaze, printre care Rosneft, Surgutneftegaz, Gazprom, Transneft, LUKOIL, Shell, AGIP, Total, Exxon Mobil, Occidental Petroleum, ONGC, Saudi Aramco, Anadarko, Marathon etc. Extindem în mod constant prezența Companiei pe piața globală. Rețeaua noastră comercială acoperă practic principalele centre mondiale de extracție a petrolului și gazelor: SUA, Canada, Rusia și țările CSI, Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si Ecuatorială, Asia de Sud-Est. Aria geografică a vânzărilor TMK acoperă peste 80 de țări.
În Europa, TMK este prezentă prin complexul integrat TMK-ARTROM (Slatina)-TMK-RESITA (Resita), liderul TMK în producția si distribuția de țevi nesudate din oțel cu destinație industrială, industria auto și energetică, etc. Peste 2000 de oameni sunt angajați în cadrul companiilor TMK din România. Sute de companii din Europa si America de Nord sunt astăzi clienți fideli ai țevilor industriale produse de TMK în România.

„Stimați colegi, parteneri și prieteni.
TMK este o companie internațională, care operează cu succes în diferite regiuni ale lumii. Pe data de 17 aprilie, compania noastră a împlinit 15 ani.  Am învățat să trăim și să muncim depășind, în multe privințe, timpul, fapt care ne permite să înaintăm cu încredere spre viitor păstrând optimismul și încrederea clienților.

adi_popescu
TMK a devenit o companie puternică și de succes datorită fiecăruia dintre dumneavoastră și, în general, colectivului nostru numeros de specialiști în domeniul producției de oțel și țevi. Acest an este unul bun pentru noi, pentru ca anul celei de-a 15-a aniversări confirmă faptul că noi suntem o echipă internationala stabilă, bine organizată și că avem un viitor mare.
La mulți ani cu ocazia aniversării companiei noastre!” (Directorul General al Diviziei Europene a Companiei, Adrian Popescu)

REMEMBER 8 IUNIE 2015. SLATINA
O nouă unitate de producție ACH – țevi pentru automobile și cilindri hidraulici se deschide la Slatina. Investiție de 10 milioane de euro, capacitate de procesare – 25 de mii de țevi anual. Utilaje de ultimă oră din Japonia și Germania.

Iată ce spunea atunci, Dmitri Pumpyanskiy, președintele TMK:

dmitri_pumpyanskiy

„Actualmente, ne aflăm într-un moment important în modernizarea producţiei, respectiv inaugurarea unei noi secţii de producţie în cadrul TMK Slatina, respectiv, Secţia ACH – ţevi pentru Automobile şi Cilindrii Hidraulici. Vreau să subliniez că TMK Slatina este un cunoscut producător de ţevi trase la rece, ceea ce se face aici este de cea mai bună calitate, fapt ce ne permite să ne lansăm cu succes pe pieţele internaţionale. Aceasta este o parte a strategiei noastre de a performa cu succes produse de înaltă tehnologie. Preocuparea noastră este aceea de a deschide noi centre de producţie în urma cărora se vor crea noi locuri de muncă, fapt ce va duce astfel la dezvoltarea economiei. Vreau, pe această cale, să mulţumesc Guvernului României şi autorităţilor locale, care au ajutat la dezvoltarea noastră. Mai vreau de asemenea să mulţumesc echipei noastre de conducere de aici care s-a implicat mult şi care are performanţe notabile. Oamenii care lucrează aici sunt nişte oameni foarte bine pregătiţi, de care sunt mândru”.

Și, investițiile TMK sunt la foc continuu. Pe toate continentele lumii, în țările unde grupul produce performanță prin metalurgia secolului XXI…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.