Acasă Politic O piscină, mărul discordiei!

O piscină, mărul discordiei!

988

Candidaţii pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina organizează întâlniri cu cetăţenii, pentru a vedea problemele cu care se confruntă aceştia. Recent, deputatul Emil Moţ, candidat la Primăria Slatinei, a făcut o vizită în cartierul Eugen Ionescu, din Slatina, unde a stat de vorbă cu mai mulţi locatari, care i-au prezentat problema piscinei de acolo. În urma discuţiilor, Emil Moţ a venit cu o soluţie: demolarea acesteia şi construirea unui loc de joacă pentru copii. Cetăţenii au fost rugaţi să răspundă asupra acestui aspect. În urma acţiunii deputatului PSD, candidatul la primăria reşedinţei de judeţ, Cosmin Florescu, preşedinte al Mişcării Populare Slatina, s-a sesizat şi a susţinut o conferinţă de presă vineri, 1 aprilie a.c., la sediul partidului Mişcărea Populare Olt.
„Îmi propusesem ca, în această campanie, să nu mă intereseze ce fac ceilalţi candidaţi şi să mă axez pe ceea ce voi face eu pentru oraşul nostru, să încerc să ascult nevoile cetăţenilor şi, împreună cu ei, să compunem o serie de priorităţi la care să căutăm soluţii şi oamenii să înţeleagă că este pentru prima dată când agenda primarului este făcută de cetăţean şi nu invers. Din păcate, nu pot rămâne impasibil la ce se întâmplă cu locuitorii cartierului Eugen Ionescu , unde un candidat a mers zilele trecute, pentru a discuta cu locuitorii şi, în urma discuţiilor, a venit cu o idee genială: o propunere de a demola piscina şi a crea un loc de joacă pentru copii. Mi se pare o abordare incorectă faţă de locuitorii cartierului respectiv”, spune Cosmin Florescu.

Acesta a mai spus că ştie de existenţa unui contract între locatari şi Imobiliare Consloc, în baza căruia, locuitorii au achitat o sumă de bani, la achiziţia apartamentului, prin care se asigura, pe o perioadă de 10 ani, întreţinerea respectivei priscine. Florescu consideră că era mai corect ca Emil Moţ să vină cu soluţii concrete pentru constinuarea întreţinerii piscinei.

Florescu, după cum a spus, se va întâlni luni, 4 aprilie, cu locatarii blocurilor din cartierul amintit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.