Acasă Actualitate 1 aprilie negru…

1 aprilie negru…

513

Începutul lunii aprilie a fost unul negru. Vineri, 1 aprilie, a.c., au avut loc două evenimente tragice, soldate cu decese.

Primul eveniment a fost un accident de maşini petrecut pe DJ 677, care leagă satul Slătioara de satul Criva. În maşinile implicate în accident, un Opel Astra şi o Skoda Fabia, se aflau şase persoane, iar un tânăr din prima maşină a intrat în stop cardio-respirator în drum spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Celelalte persoane au fost rănite grav. Rămâne de văzut care sunt cauzele producerii accidentului, care constituie obiectul unei anchete.

Al doilea eveniment este o crimă petrecută în satul Ostrov, comuna Osica de Sus. Un bărbat, în vârtsă de 69 de ani, şi-a tăiat concubina (45 de ani). Bărbatul, care a comis crima sub imperiul alcoolului, a încercat să se sinucidă tot prin tăierea gătului… tot cu acelaşi cuţit cu care îşi căsăpise partenera. Omul a fost salvat de vecinii alarmaţi şi transportat la spitalul din Caracal, ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Starea bărbatului este una critică şi are şanse minime de supravieţuire, din cauza faptului că are traheea tăiată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.