Acasă Actualitate Instructorul de Taekwondo, Mihai Petcu, rănit grav într-un accident auto

Instructorul de Taekwondo, Mihai Petcu, rănit grav într-un accident auto

433

Duminică seară, lângă Podul Olt a avut loc un accident rutier în care au fost implicaţi un TIR şi un autoturism. TIR-ul, condus de un bărbat de 24 de ani se deplasa regulamentar, dar autoturismul, condus de instructorul de Taekwondo, Mihai Petcu, nu a acordat prioritate de trecere. Tânărul instructor, în vârstă de 27 de ani se afla în maşină cu o tânără de 28 de ani. Acesta a fost găsit încarcerat, iar echipa ISU a fost nevoită să îndepărteze mai multe elemente de caroserie, pentru a-l extrage şi apoi transportat la UPU Slatina în stare gravă. Tânăra a fost şi ea rănită, fiind conștientă, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cervical.

„La data de 13.12.2015, orele 17:00, pe b-dul C-tin Brîncoveanu, din municipiul Slatina, un bărbat, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor, condus de un tânăr, de 24 ani, din judeţul Dolj, care se deplasa regulamentar, din direcţia Craiova – Slatina, intrând în coliziune.

Din accident, a rezultat rănirea conducătorului autoturismului şi a unei pasagere în autoturism, o tânără, de 28 ani, din municipiul Slatina, ambii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorul autotractorului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”, conform comunicatului de presă al IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.