Acasă Actualitate Misiuni de ordine publică executate de jandarmii olteni

Misiuni de ordine publică executate de jandarmii olteni

295
În luna august a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pe raza judeţului Olt pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Jandarmii olteni au participatla menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a peste 1160 patrule mixte şi executarea a peste 215 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.      
Efectivele inspectoratului au asigurat ordinea publică la 26 manifestări culturale şi sportive şi au executat 40 misiuni în cooperare cu alte instituţii(I.P.J. Olt, Direcţia Silvică Olt, executori judecătoreşti, I.T.M. Olt).
Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna august a.c., jandarmii olteni au aplicat 240 sancţiuni contravenţionale (39 avertismente şi 201 amenzi).
Valoarea amenzilor este în cuantum de 64.211lei.
De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 79 infracţiuni, dintre care 20 în mod independent şi 59 în cooperare cu Poliţia, cu 81 de autori identificaţi.
Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.                                          

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here