Acasă Actualitate CURSURI DE PREVENIRE ŞI COMBATERE A CORUPŢIEI ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR

CURSURI DE PREVENIRE ŞI COMBATERE A CORUPŢIEI ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR

86
Începând cu jumătatea lunii mai, Casa Corpului Didactic Olt va organiza, la Slatina, cursul PREVENIREA ŞI COMBATEREA CORUPŢIEI ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR.
Cursul se regăseşte în oferta Casei Corpului Didactic Olt, este avizat M.E.C.Ş. şi se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar şi personalului din administraţia publică, cu roluri în domeniul educaţiei.
Schimbarea mentalităţii întregii societăţi de la tolerare a corupţiei la combaterea ei este importantă pentru succesul integrării europene. Această schimbare este posibilă doar prin aplicarea unor măsuri cu caracter instructiv şi informativ din componenta educaţională şi de comunicare publică.  
CursulPREVENIREA ŞI COMBATEREACORUPŢIEI ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR îşi propune instruirea cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar şi a personalului din administraţia publică, cu roluri în domeniul educaţiei, în spiritul intoleranţei faţă de corupţie privind respectarea normelor de conduită morală, etică şi de integritate. Competenţe vizate sunt identificarea posibilităţilor de prevenire, descoperire şi sancţionare a faptelor de corupţie în instituţiile educaţionale, aplicarea procedurilor specifice pentru prevenirea sau stoparea corupţiei, elaborarea strategiei de prevenire a faptelor de corupţie în instituţiile educaţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here