Acasă Actualitate Inundaţii la Icoana, în Ursoaia. Primarul rezistă. N-a fost luat de ape…

Inundaţii la Icoana, în Ursoaia. Primarul rezistă. N-a fost luat de ape…

236

După ce în toamnă, la Icoana s-a inaugurat digul de pământ făcut după un model strămoşesc, din pământ ecologic, admirat şi de vicepremierul Liviu Dragnea, pe timpul când îi făcea campanie lui Ponta, atunci când acesta a pierdut la mustaţă în faţa lui Iohannis (sic!), inundaţiile revin în actualitate. Un grup de cetăţeni din Ursoaia au ajuns miercuri, 28 ianuarie 2015, la prefectul de Olt. Disperaţi, oamenii au ajuns în audienţă la Prefectură. Aceştia au ridicat problema apelor care vin de pe coaste şi le inundă curţile şi casele.

În fapt, problema ar fi simplă: un dig de preluare a şuvoaielor trebuie decolmatat! Dar, rezolvarea problemei întârzie. Din fericire, până la postarea acestei informaţii, primarul Gheorghe Perieţeanu rezistă eroic. Nu a fost luat de ape şi nici nu e afectat de necazurile cetăţenilor pe care îi conduce. Probabil aşteaptă de urgenţă o intervenţie a lui Liviu Dragnea sau a altcuiva care pare dispus să-i decolmateze şanţurile sufocate de nepăsarea şi indolenţa autorităţii publice. Cel mai probabil, atunci când va fi secetă, lucrurile vor fi rezolvate şi la Icoana.

Până atunci…

1 COMENTARIU

  1. Sa inteleg ca asta e un articol de presa si presa (cica!) ar trebui sa fie impartiala (si independenta)… Nu prea vad unde e „impartialul„ in articolul asta. Mai jegos decat politicienii corupti si dezinteresati de scopul pe care il au sunt jurnalistii „impartiali„ pusi pe diferite indoctrinari si ziarele care nu publica comentariile pe motiv ca tre` sa le citeasca mai intai sa vada daca sunt OK (AU MURIT OAMENI IN `89 CA SA FIE POPORUL ROMAN LIBER… SI LIBERTATEA DE EXPRIMARE e tot UN DREPT, BAA!!!!)!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here