Acasă Cultură Muzeul Județean Olt organizează ateliere de creație adresate atât copiilor cât și...

Muzeul Județean Olt organizează ateliere de creație adresate atât copiilor cât și adulților. Programul complet

76

Din 15 iulie 2024 și până la 30 august 2024, la Muzeul Județean Olt, pe lângă vizitarea expozițiilor cu caracter permanent și temporar, se vor desfășura ateliere de creație adresate atât copiilor cât și adulților, după cum urmează:
– atelier de quilling, la sediul muzeului – coordonator muzeograf Denisa Guțică-Florescu;
– atelier de confecționat brățări din mărgele, la sediul muzeului – coordonator dr. Claudia Balaș și muzeograf Ciuică Rodica;
– atelier de pictură pe sticlă, la sediul muzeului, coordonator dr. Iohana Brătoi;
– atelier de modelaj în lut, la Casa Muzeu „Gunka și Spiru Vergulescu”, str. Malul Livezi, nr. 13 – coordonator muzeograf Lucian Truță.

„A venit vacanța! S-au terminat cursurile școlare și au fost susținute examenele de aptitudini și de maturitate, drept pentru care, colectivul Muzeului Județean Olt vă felicită și ca de obicei, în această perioadă, vă invită cu mic, cu mare, să ne petrecem timpul într-un mod cât mai util și plăcut. Astfel, deschide larg ușile pentru a vă pune la dispoziție spații aerisite și aclimatizate, precum și posibilități de petrecere a timpului liber, într-un mod cât mai plăcut și mai interesant. Programul de vizitare a expozițiilor cu caracter permanent și temporar: de marți până duminică inclusiv, în intervalul orar: 09:00 – 17:00. Atelierele se vor desfășura de luni până vineri, inclusiv, vor avea durata de o oră și se vor desfășura în intervalul orar 09:00 – 12:00, cu grupe de minim 5 participanți. Costul unui atelier este de 5 lei/participant – la atelierele de confecționat brățări, quilling și pictură pe sticlă și 10 lei/participant, la atelierul de modelaj în lut. Materialele sunt puse la dispoziție de muzeu, iar la sfârșitul activității, fiecare participant își ia acasă ceea ce a lucrat. Pentru relații și înscriere: dr. Iohana Brătoi, Șef Serviciu Conservare – Restaurare și Etnografie, telefon: 0747.427.513. Dumneavoastră, nu ezitați să veniți iar noi, ca de obicei, vă așteptăm cu drag!”, se arată în comunicatul reprezentanților Muzeului Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.