Acasă Eveniment Tânăr, de 21 de ani, din Corabia, prins cu 107 km/h, unde...

Tânăr, de 21 de ani, din Corabia, prins cu 107 km/h, unde limita maximă era de 50 de km/h, nu a oprit la semnalele polițiștilor. Ce a urmat

577

Miercuri, 26 iunie 2024, polițiștii corăbieni, în timp ce desfășurau activități specifice, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe DN 54, în localitatea Vișina, cu viteza de 107 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar aceștia au procedat la urmărirea lui, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până în intersecția DN 54 cu strada General Praporgescu, unde acesta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat pe un teren agricol. Șoferul a părăsit autoturismul și s-a sustras, dar la scurt timp a fost identificat ca fiind un tânăr, de 21 de ani, din orașul Corabia.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”
, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.