Acasă Eveniment VIDEO. Incendiu puternic izbucnit la acoperișul unei clădiri dezafectate din Balș

VIDEO. Incendiu puternic izbucnit la acoperișul unei clădiri dezafectate din Balș

620

Incendiu puternic izbucnit azi-noapte 29 iulie 2024, în jurul orei 02:00, la acoperișul unei clădiri dezafectate, cu suprafața de circa 1200 de metri pătrați, din orașul Balș. Clădirea de află pe strada Plopului, iar incendiul a izbucnit cel mai probabil, după ce o persoană a adormit cu o țigară aprinsă.
Clădirea avea structura P+2 și în ea a funcționat un cămin pentru copii cu nevoi speciale.

„La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, forțe din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, un autocamion cu container abroll, cu capacitatea de 10.000 de litri, o autospecială pentru intervenție la înălțime, o autospecială pentru primă intervenție și un echipaj SMURD.”

Concomitent cu misiunea de stingere a incendiului, au fost constituite echipe de căutare-salvare a eventualelor vicitme, atât în clădire, cât și în zona adiacentă, în apropierea clădirii fiind identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Pacientul a fost transportat la Spitalul Balș.

Pacientul transportat la spital era conștient cu arsuri gradul I și II.

„Misiunea pentru stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative a durat aproximativ trei ore și jumătate”, a transmis ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.